66-jarige man gewond bij overval aan Stormerdijk Rotterdam

66-jarige man gewond bij overval aan Stormerdijk Rotterdam

Een 66-jarige man is zaterdagavond in zijn woning aan de Stormerdijk in Rotterdam overvallen door drie mannen die gekleed leken te zijn in politieuniformen. Onder bedreiging van een vuurwapen namen zij waardevolle spullen waaronder sieraden weg.

Rond half twaalf werd bij de 66-jarige man op het raam geklopt. Er scheen een zaklamp door het raam naar binnen, waardoor de man het niet goed kon zien. Maar hij zag mannen in zwarte kleding met gele strepen en dacht dat de politie bij hem aanklopte. Hij deed de deur open en kreeg meteen een klap op zijn hoofd. Drie mannen stapten zijn woning binnen en bedreigden hem met een vuurwapen. Ze doorzochten zijn huis op waardevolle spullen. Met diverse spullen waaronder de in het huis aanwezige sieraden gingen de mannen er weer van door. De bewoner moest naar het ziekenhuis om een wond aan zijn hoofd te laten hechten.

De politie is een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft het huis onderzocht op sporen en het wijkteam houdt een buurtonderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000.