46-jarige Ridderkerker beroofd in Delft

46-jarige Ridderkerker beroofd in Delft

Een nog onbekende beroofde dinsdagavond 9 december een 46-jarige man op de Vulcanusweg van zijn mobiele telefoon. De politie zoekt getuigen. Het slachtoffer, afkomstig uit Ridderkerk, liep rond 17.00 uur op de Vulcanusweg in de richting van Station Zuid. De verdachte kwam fietsend vanaf de richting Tanthofdreef in de richting van de Vulcanusweg. 

Op het moment dat ze elkaar passeerden, trok de verdachte de mobiele telefoon uit de handen van het slachtoffer. Een getuige fietste nog achter de verdachte aan, maar trof hem niet meer aan. Vermoedelijk is hij een flatgebouw aan de Herculesweg ingegaan.

Signalement

De verdachte is ongeveer 20 jaar oud, rond de 1.80 m. lang en heeft een lichtgetinte huidskleur. Hij had kort, donker haar en droeg een zwarte jas tot op zijn heupen en een witte sportbroek. Mogelijk is hij woonachtig in een flat op de Herculesweg.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.