38-jarige Rotterdammer opgepakt voor vier overvallen in Rotterdam

Een 38-jarige man uit Rotterdam is door de politie aangehouden voor vier overvallen in twee weken tijd. Naast de vier overvallen wordt hij er ook van verdacht een auto te hebben gestolen. De overvallen en de diefstal vonden plaats tussen 29 januari en 11 februari. 

De politie linkt de verdachte aan een gewapende overval op een supermarkt aan het Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde. De man zou hier geld uit een kasse hebben meegenomen.

De tweede overval waar hij van verdacht wordt is op een drogist aan de Goudsesingel in Rotterdam. En ook zou hij een dag later een tankstation aan de Vredenoordkade hebben overvallen. Hier bedreigde hij een medewerker met een steeksleutel en ook hier vertrok hij met geld uit de kassalade. 

Bekijk ook: Man overvalt tankstation op Vredenoordkade Rotterdam.
tekst gaat verder onder de foto.

o 1e08qe9ur1f4n157tdtj17oo1e0uc full wm

De vierde overval was eerder deze week. Toen was een supermarkt op de Oudedijk in Rotterdam het doelwit. Hier werd het personeel bedreigd met een schroevendraaier. Ook hier deed de man een greep in de kassalade, maar of hij hier iets buit maakte is niet bekend.

Uit het onderzoek van de politie kwam de werkwijze van de overvallen steeds overeen. Donderdagavond kon de politie de 38-jarige man aanhouden. Hij stond toen op het punt om in een eerder gestolen auto te stappen. De auto is in beslag genomen.