28 bekeuringen tijdens controles in Rotterdam-Oost en Capelle

Tijdens verkeerscontroles in Rotterdam-Oost en Capelle aan den IJssel hebben politieagenten en de Koninklijke Marechaussee vrijdagmiddag- en avond meerdere bekeuringen uitgeschreven. De controles werden uitgevoerd op de Laan van Avant-Garde en de Brandingdijk in Rotterdam-Nesselande, ook werd er gecontroleerd op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

24 automobilisten zijn tijdens de controles bekeurd voor een te hoge snelheid, de hoogste snelheid bedroeg 92km/u op een weg waar 50 de maximale snelheid is. Een automobilist die zich wél aan de snelheid hield bleek gevaarlijk gladde banden te hebben, ook hierop is een bekeuring uitgeschreven.

Vier andere bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet tonen van het rijbewijs op eerste vordering, het vasthouden van een mobiel tijdens het rijden op een scooter en rijden op het fietspad met een bromfiets.

De politie blikt terug op een geslaagde actie en hoopt hiermee gehoor te hebben gegeven aan de bewoners die hun klachten over onder andere de snelheid hadden geuit richting de wijkagent.

Q7jxQL.jpg

6GVC9g.jpg

nInzV6.jpg

6WkWCH.jpg

r2I7SW.jpg