18-jarige jongeman aangehouden voor schietpartij W.G. Witteveenplein Rotterdam

18-jarige jongeman aangehouden voor schietpartij W.G. Witteveenplein Rotterdam

Het arrestatieteam van Rotterdam drong vrijdagochtend vroeg een Rotterdamse woning binnen en hield daar een 18-jarige jongeman aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident aan het W.G. Witteveenplein op maandagavond 23 januari in Rotterdam.

Die avond kreeg de politie de melding van schoten op het W.G. Witteveenplein. Een 38-jarige Rotterdammer raakte daarbij zwaargewond. Na een succesvolle reanimatie werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Daar ligt het slachtoffer nog steeds. Hij wordt kunstmatig beademd en is niet aanspreekbaar.

De politie startte kort na het incident een grootschalig onderzoek en zocht uit wie er betrokken waren bij het conflict op het W.G. Witteveenplein. Het onderzoek van de afgelopen weken leidde vrijdagochtend 17 maart naar een woning in Rotterdam Zuid. Daar hield het arrestatieteam een verdachte aan. De 18-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident.

Het onderzoeksteam gaat verder en verwacht meerdere aanhoudingen in deze zaak te verrichten.Een link naar het artikel van toen vindt U hier.