15 tips in onderzoek fatale brand Gruttostraat Hellevoetsluis

15 tips in onderzoek fatale brand Gruttostraat Hellevoetsluis

Tot op heden zijn er 15 tips binnen gekomen in het onderzoek naar de fatale brand op de Gruttostraat in Hellevoetsluis. De uitzending van Opsporing Verzocht leverde 7 tips op. Via andere kanalen kwamen nog eens 8 tips binnen. Dinsdag besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de woningbrand aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis. In de uitzending er werd een getuigenoproep gedaan. Aan die oproep werd gehoor gegeven. De politie heeft 7 bruikbare tips binnen gekregen. 

Vooral beelden
Dankzij oproepen op social media en het buurtonderzoek kwamen nog eens 8 tips binnen. De meeste tips bevatten beelden van de brand. De rechercheurs zijn druk bezig met het onderzoeken van deze informatie. 

Tips blijven welkom
Heeft u nog niet met de politie gesproken en weet u meer over eventuele achtergronden of motieven van mogelijke dader(s)? Wij vernemen uw informatie graag. Ook beeldmateriaal is nog steeds welkom. Het onderzoeksteam zet alles op alles om te achterhalen wat er in de nacht van donderdag op vrijdag 20 mei is gebeurd. 

Ook anoniem
U kunt uw tips achter laten via 0800-6070 of bij uw wijkagent. Als u liever anoniem blijft dan kunt u terecht bij M. M. is een aparte organisatie die informatie geanonimiseerd door geeft aan de politie. U kunt M. bereiken via 0800-7000