15.000 euro beloning voor gouden tip dode man Straatweg Rotterdam

15.000 euro beloning voor gouden tip dode man Straatweg Rotterdam

De Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam looft een beloning uit van 15.000 euro in het onderzoek naar de dood van een 56-jarige Capellenaar. Die werd zaterdag 4 februari voor een café aan de Straatweg dusdanig ernstig mishandeld dat hij op 8 februari overleed aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer dronk samen met een vriend vrijdagavond 3 februari een drankje in het café op de Straatweg in Rotterdam. Daar vond een ruzie plaats tussen twee andere bezoekers. Het slachtoffer probeerde deze ruzie te sussen. Rond 2.00 uur verlieten het slachtoffer en zijn kompaan het café. Daarna werd het slachtoffer, buiten het gezichtsveld van zijn vriend, voor de deur van het café mishandeld.

Omstanders wezen surveillerende agenten op de zwaargewonde man en startten direct met reanimeren. Toegesneld ambulancepersoneel nam de reanimatie over waarna het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd. De 56-jarige Capellenaar kwam er helaas niet meer bovenop en overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen.

Vanwege de hevigheid van het gebruikte geweld breidde de politie het onderzoeksteam uit tot een team van 20 rechercheurs. Een link naar het artikel vindt U hier.